O nama

O nama

Godine 2003. osnovan je obrt ELEKTRO-CECIĆ u vlasništvu Tomislava Cecića na adresi Saljska 28 u Zagrebu s 5 zaposlenih djelatnika.

Osnovna djelatnost obrta bila je izvođenje elektroinstalacijskih radova u graditeljstvu. Započelo se s manjim poslovima na rekonstrukciji hotela Neptun u Rapcu, uređenje crkve i Župnog ureda u Remetincu, te na izgradnji novih manjih višestambenih građevina i obiteljskih kuća u Zagrebu.

Ugovaranjem većih i tehnički zahtjevnijih poslova na izgradnji stambeno poslovnih građevina S1, S2 i S3 u Hruševećkoj ulici u Zagrebu, 2007. godine stvorili su se uvjeti za utemeljenje društva ELEKTRO-CECIĆ d.o.o. na adresi Jagnjeđe 28 u Zagrebu.

Osnivač društva Tomislav Cecić kao odgovorna soba u funkciji direktora zaposlio je 10 djelatnika elektro struke specijaliziranih za izvođenje elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje, te munjovodnih instalacija. Društvo je osnovano s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kn i prvu godinu poslovanja završila s prometom od cca. 5.000.000,00 kn.

Društvo ELEKTRO-CECIĆ d.o.o. od veljače 2014. godine posluje na adresi Zagrebačka cesta 132a na kojoj u svom vlasništvu posjeduje opremljeni uredski poslovni prostor i elektro radionu za proizvodnju elektro izvodnih ormara.

Poslovnu godinu 2015. godine društvo ELEKTRO-CECIĆ d.o.o. završilo je s 26.700.000,00 kn prometa i 40 zaposlenih i temeljnim kapitalom od 1.600.000,00 kn.

Razvojem i povećanjem poslova, danas društvo ELEKTRO-CECIĆ d.o.o. zapošljava djelatnike elektro struke izučenih u srednje, više i visokoškolskom obrazovanju.

Izvodi složene i tehnički zahtjevne elektroinstalaterske radove jake i slabe struje, Ex instalacije u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom, te munjovodnih instalacija, na svim vrstama građevina u graditeljstvu, industriji, turizmu, energetici i dr.

Društvo nudi kompletnu uslugu dobave opreme i elektroinstalacijskog materijala, proizvodnju razdjelnika, montažnih radova na građevini, puštanje u pogon i certificiranje izvedenih elektro i munjovodnih instalacija koje uključuje samostalno ispitivanje istih i izradu i izdavanje pripadajućih ispitnih protokola.

Uz sve to, najbolja garancija za sve naše usluge su certifikati sustava upravljanja kvalitetom ISO 90001:2008, zaštite okoliša ISO 1400:2004 i zaštite zdravlja i sigurnosti na radu OHSAS 18001 koji potvrđuje kvalitetu naše usluge prema najvišim normama.

Izrada elektro ormara

Izrada, ožičenje, ispitivanje i puštanje u pogon razdjelnika jake i slabe struje.

Izrada Ex-instalacija

Montaža, puštanje u pogon
i ispitivanje Ex-instalacija.

Održavanje i servisi

Održavanje i servis elektroinstalacija
svih vrsta građevina.

Izrada gromobranskih instalacija

Montaža, puštanje u pogon i ispitivanje
munjovodnih instalacija.

Izrada elektro instalacija jake i slabe struje

Izvodimo složene i tehnički zahtjevne elektroinstalaterske radove jake i slabe struje.

Projektiranje elektro ormara

Projektiranje elektro ormara, te izrada električnih shema elektro ormara.

Partneri

logo-client-abb-color
logo-client-abgradnja-color
logo-client-hermi-color
logo-client-kamgrad-color
logo-client-king-ict-color
logo-client-lidl-color
logo-client-schrack-color
logo-client-sigma-domus-color
logo-client-smart-energy-color
logo-client-spar-color

Obratite nam se sa povjerenjem.